Έγκλημα και τιμωρία στο Περιστέρι για τον ΟΦΗ που ηττήθηκε με 2-0

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αν και άξιζε κάτι πολύ παραπάνω. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους παίκτες του Αναστόπουλου και ρεσιτάλ εγκληματικής διαιτησίας από τον Αρετόπουλο που δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Βάντο ενώ απέβαλε τον Μάντζιο.

Ο ΟΦΗ δέχτηκε το γκολ, γρήγορα (16′ Μήτρογλου) με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού ο Κάρολ κράτησε ζωντανή την ομάδα με τις επεμβάσεις του στην συνέχεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών…

Η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο που αποτέλεσε έναν μονόλογο για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά οι κακές επιλογές στην επίθεση και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στέρησαν από την ομάδα ένα γκολ – αισίως συμπλήρωσε μια 5αδα παιχνιδιών στο 0 – ενώ στο 90′ ο Παπουλής βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ιτάνζ όμως ο Γάλλος γκολκίπερ κράτησε το 1-0 και στην επόμενη φάση ο Επστάιν διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο διαιτητής Αρετόπουλος που “φόρτωσε” με κάρτες τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ στο 70′ αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Βάντο από τον Σκόνδρα. Ο Τρικαλινός ρέφερι προκάλεσε με τις αποφάσεις του ενώ συνεχώς “έβαζε” στην περιοχή του, τον ΟΦΗ! Ενώ άξια αναφοράς είναι η φάση στην οποία δέχεται ο Μάντζιος την 1η κίτρινη καθώς δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook