ΠΑΕ ΟΦΗ: “Απαιτούμε σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα σφυρίγματα του Αρετόπουλο εξόργισαν τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονα της για την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης.

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ ζητάει από την πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές αγαστή συνεργασία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προοδεύσει το ποδόσφαιρο. Καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στον αγώνα του Σαββάτου

Από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

   Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε – Ο.Φ.Η  κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει λύσεις στα τρέχοντα αυξημένα οικονομικά – οργανωτικά προβλήματα.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.
Η ομάδα και το Σωματείο έχουν 87 χρόνια έντονης Αθλητικής και πολιτιστικής παρουσίας στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Για το λόγο αυτό η ιστορία της ομάδας αλλά και ο κόσμος της απαιτούν σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα.
Εμείς δηλώνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή ότι θέλουμε αγαστή συνεργασία με όλα τα θεσμικά όργανα, προκειμένου το ποδόσφαιρο να διατηρήσει αναλίωτη την αίγλη και την λαϊκή απήχηση που έχει.
Παρακαλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και το Σάββατο στον αγώνα με την Δόξα Δράμας να στείλει για άλλη μια φορά ένα βροντερό μήνυμα σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook