Έτοιμο το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ – έπονται ανακοινώσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο εβδομάδες πριν την πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και όλα τα θέματα μπαίνουν στην θέση τους. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Οι επόμενες 14 ημέρες είναι και αυτές που πρόκειται να τρέξουν οι εξελίξεις σε μια σειρά από ζητήματα που παραμένουν ανοικτά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα εξ’ αυτών αφορά και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ και τους συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας. Μετά τις αποχωρήσεις των Πρίτσα, Νομικού και Κυπριανού, ο μοναδικός που συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας, οπότε έπρεπε να υπάρξουν οι αντικαταστάτες όλων. Στον ΟΦΗ δεν περίμεναν να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Ευθύμη Κυπριανού που εδώ και 10 ημέρες έχει αποχωρήσει (και επίσημα) για την Ομόνοια και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule έχουν βρεθεί όλα τα μέλη που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ την επόμενη σεζόν και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Μάλιστα ένας εξ’ αυτών δεν είναι Έλληνας αλλά από το εξωτερικό δίχως να έχει γίνει γνωστό κάποιο άλλο στοιχείο. Είναι δεδομένο πάντως πως το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για τον ΟΦΗ και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ ενώ άπαντες παρόντες θα είναι στο Ηράκλειο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook