Προτάθηκε στον ΟΦΗ και εξετάζεται ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Κρις Γκαντί (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ προτάθηκε και εξετάζεται – κάτω από προϋποθέσεις – ο 20χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Κρις Γκαντί που αγωνίζεται στην Μαρσέϊγ και μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός.

Μπορεί, αυτήν την περίοδο στον ΟΦΗ να αποτελεί πρώτιστο ζήτημα το “οικονομικό νοικοκύρεμα” όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας, κάτω βέβαια από τις σωστές οικονομικές προϋποθέσεις. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτήν την στιγμή, με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μεταγραφή στον ΟΦΗ μπορεί να γίνει μόνο με πολύ ειδικές οικονομικές συνθήκες.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Μαρσέϊγ Κρις Γκαντί (9/4/1992) που έχει προταθεί στον ΟΦΗ και η περίπτωση του θεωρείται άκρως ελκυστική, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από οικονομικής μιας και ο παίκτης παραχωρείται δανεικός από τους Γάλλους που καλύπτουν και το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκαντί είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Γαλλίας και πρόθεση της Μαρσέϊγ είναι να τον δώσει δανεικό ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην επίθεση όσο και στην δεξιά πλευρά ενώ διακρίνεται για την άψογη τεχνική κατάρτιση του.

Στον ΟΦΗ έχουν παρακολουθήσει dvd με το νεαρό ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση του καθώς μετά την αποχώρηση του Σουμπίνιο αλλά και την “αφλογιστία” που διακρίνει την ομάδα, η τεχνική ηγεσία θα επιθυμούσε την απόκτηση ενός παίκτη που θα βοηθήσει στον επιθετικό τομέα.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα με τον Κρις Γκαντί

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook