Ξεκινάει να “κλείνει τρύπες” ο ΟΦΗ εν όψει της έφεσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι 250.000 ευρώ που απαιτούνται ώστε να κλείσουν οι “τρύπες” του φακέλου είναι το ζήτημα που απασχολεί τον ΟΦΗ εν όψει της εκδίκασης της έφεσης για την άδεια συμμετοχής.

Το παραπάνω θέμα είναι αυτό που απασχολεί άπαντες στις τάξεις της Κρητικής ομάδας και ήδη όλοι βρίσκονται σε επαγρύπνηση ώστε ο ΟΦΗ να εμφανιστεί πανέτοιμος και… πλήρης στην “μάχη” της έφεσης όπου θα κριθεί και το θέμα της αδειοδότησης.

Και η “μάχη” θα δοθεί γύρω από το οικονομικό ζήτημα όπου χρειάζεται να βρεθεί ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ περίπου με το οποίο θα “μπαλωθούν” τα κενά που δεν επέτρεψαν στον ΟΦΗ να πάρει την άδεια συμμετοχής από τον πρώτο βαθμό κιόλας.

Ήδη στην ομάδα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με αρμόδιους, εξωαγωνιστικούς, φορείς ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να κάνει αυτό που χρειάζεται και μάλιστα άμεσα καθότι όλες αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης από την δευτεροβάθμια επιτροπή.

Πάντως, στον ΟΦΗ περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης ώστε να γνωρίζουν που “βαδίζουν” ακριβώς. Όπως όλα δείχνουν, η έφεση αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα λίγα 24ωρα πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook