Πανέτοιμος ο ΟΦΗ και με νέα πρόσωπα στην αποστολή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Δόξα Δραμας με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει 18 παίκτες στην αποστολή της ομάδας. Νέα πρόσωπα στην αποστολή της ομάδας, καθώς Νύκταρης και Σαχσανίδης συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά μέρος σε αποστολή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Με πίστη στη κατάκτηση της νίκης ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Στον ΟΦΗ αγνοούν την λέξη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας άπαντες ευελπιστούν να σημάνει την έναρξη της αντεπίθεσης. Τα δύο θετικά αποτελέσματα της Δόξας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχουν “θορυβήσει” και η ομάδα ετοιμάζεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεκτική στο αυριανό παιχνίδι ώστε να πάρει το τρίποντο.

Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις στημένες φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Βεζυρίδη, Σαχσανίδης,  Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ουκάρ, Ζόρμπάς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μποντόρ, Νύκταρης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το αυριανό παιχνίδι, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γαλανόπουλος θα βρίσκεται στο δεξί άκρο, ο Βάντο στο αριστερό και οι ΣόουζαΤαυλαρίδης θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στην  μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν με τον Χόρχε Λόπεζ να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας δημιουργικό ρόλο ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Ουκάρ, Παπουλής και Καμπάνταης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπούρμπος, ο οποίος μπορεί να παίξει στην θέση του Ουκάρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook