Ο Βεζυρίδης έδωσε τις δικές του απαντήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για 90 ολόκληρα λεπτά ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης τέθηκε αντιμέτωπος με τους φιλάθλους του ΟΦΗ και μέσω του gentikoule.gr απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των φιλάθλων της ομάδας.

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου στήθηκε… μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και δεν σταμάτησε να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα των φιλάθλων του ΟΦΗ. Ο “Βέζυ” έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “πρέπει να παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι. Για εμάς το πρωτάθλημα δεν θα σταματήσει στο ματς με τα Γιάννενα. Έχουμε τα πλέι – οφ στην συνέχεια και πρέπει να σκεφτούμε αυτά πως θα μπούμε στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αντίπαλο που λέγεται ΠΑΣ Γιάννενα για να θυσιάσουμε μια ολόκληρη χρονιά και μια ολόκληρη ιστορία του ΟΦΗ για έναν τέτοιο αντίπαλο” .

Διαβάστε ακόμα τι είπε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης για τον Αναστόπουλο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, για τον κόσμο της ομάδας και όλα όσα είπε σε μια πραγματική εξομολόγηση 90 ολόκληρων λεπτών μέσω του gentikoule.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook