Ώρα πρόκρισης στο Αγρίνιο με “ανάσες” για τους βασικούς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το άγχος εξαλείφθηκε μετά την επιστροφή στις νίκες και πλέον στον ΟΦΗ σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει η πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τρεις βαθμοί που πήρε χθες ο ΟΦΗ “λύνουν” πλέον τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νίκου Αναστόπουλου που είχαν φανεί αγχωμένοι στα τελευταία παιχνίδια λόγω της απουσίας θετικών αποτελεσμάτων.

Ωστόσο, ήδη από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είχε φανεί ότι ο ΟΦΗ άρχισε σιγά σιγά να ανακάμπτει πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις τόσο στην Ήπειρο όσο και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Χθες, ο ΟΦΗ κατάφερε να συνδυάσει τα θετικά αποτελέσματα με την κατάκτηση των τριών βαθμών και πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς όπως χαρακτηρίζεται ο αγώνας με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε, στον ΟΦΗ δεν κρύβουν ότι επιθυμούν την διάκριση στο κύπελλο και βάσει των ομάδων που βρίσκονται στους “16”, η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει.

Το ευχάριστο είναι ότι πλέον στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκονται βασικοί παίκτες που πήραν “ανάσες” από τον αγώνα με τους Δραμινούς. Κάρολ, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς και Μάντζιος είχαν καταπονηθεί αρκετά την φετινή σαιζόν και το “ρεπό” ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εκείνους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook