Το ξέσπασμα του Φώτη και η αφιέρωση του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετός κόσμος του ΟΦΗ παραξενεύτηκε βλέποντας τον Φώτη Παπουλή να επιστρέφει στα γκολ αλλά να μην πανηγυρίζει. Το Gentikoule αποκαλύπτει γιατί έπραξε κατ’ αυτόν τον τρόπο ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Παπουλής είχε να σκοράρει από την τελευταία εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-0) όπου με ένα γκολ και μια ασίστ οδήγησε την ομάδα στο άνετο «τρίποντο». Έκτοτε, ακολούθησαν 5 εβδομάδες μέχρι να επιστρέφει ο ΟΦΗ ενώ και ο ίδιος σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να δώσει αυτά που μπορεί.

Χθες, σκόραρε και με το γκολ που πέτυχε άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί των Δραμινών. Ωστόσο, αντί να πανηγυρίσει όπως μας… έχει συνηθίσει, ο Παπουλής απλά κοίταξε την θύρα 4 σηκώνοντας τα χέρια. Αυτή η αντίδραση παραξένεψε αρκετούς ωστόσο ήταν ένα απλό… ξέσπασμα για την κακοδαιμονία που κυνηγούσε τον ίδιο αλλά και την ομάδα τις τελευταίες 40 ημέρες.

Ο Παπουλής έχει αναδειχθεί φέτος σε παίκτη – βαρόμετρο για την εικόνα του ΟΦΗ και αν μη τι άλλο η απουσία του από τα προηγούμενα παιχνίδια κόστισε στην ομάδα που έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα. Με την επιστροφή του στα γκολ και δίχως να πανηγυρίσει, «ξέσπασε» για όλο αυτό το 40ημερο που έβλεπε την ομάδα αλλά και τον ίδιο να μένει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα.

«Έτσι ένιωσα και πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο. Ξέσπασα ρε γαμώτο για την κακοδαιμονία που κυνηγούσε εμένα και την ομάδα όλο αυτό το διάστημα» έλεγε και ξαναέλεγε στους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.

Ωστόσο, μπορεί ο Παπουλής να μην πανηγύρισε το πρώτο γκολ ωστόσο στο δεύτερο κατευθύνθηκε ξανά προς τον πάγκο του ΟΦΗ. Αυτήν την φορά δεν αγκάλιασε τον Αναστόπουλο (όπως έκανε στο ματς με τον Αστέρα) αλλά πήγε στον Παύλο Αδάμο ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους παίκτες και η αφιέρωση του Παπουλή έδειξε ότι όλοι είναι ενωμένοι στα αποδυτήρια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook