Όλοι στέλνουν τον Κάρολ στον Ολυμπιακό όμως εκείνος δηλώνει ΠΙΣΤΟΣ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί σύσσωμος ο ελληνικός τύπος να έστελνε τον Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό, ακόμα και πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όμως την ίδια ώρα δεν έχει ενοχλήσει ΚΑΝΕΝΑΣ τον ΟΦΗ όπως και τον ίδιο τον Βορειοιρλανδό γκολκίπερ.

Και βέβαια, ο Κάρολ όχι μόνο δεν πήγε στον Ολυμπιακό την… Πέμπτη αλλά έκανε κανονικά προπόνηση θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “sport24” επανέλαβε πως δεν τον έχει ενοχλήσει κανένας.

“Είμαι παίκτης του ΟΦΗ και έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Είμαι παίκτης του ΟΦΗ και κοιτάζω να είμαι έτοιμος για κάθε παιχνίδι” είπε αρχικά και συνέχισε εκφράζοντας την προσήλωση του στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ:Ακόμη και χθες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό που ήμουνα στον πάγκο αλλά πανηγύρισα την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση και θέλω να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Ακόμη και στον τελικό ενώ τώρα το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό“.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook