Δύσκολα του Γεωργίου που πονάει, ετοιμάζει Πίτσο ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αρχηγός του ΟΦΗ παρά το ότι έκανε ένεση συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εγκαταλείψει τον αρχηγό του ΟΦΗ παρά την ένεση που έκανε και έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται πως σχεδιάζει να αλλάξει τα σχέδια του για ακόμα μια φορά. Το κακό για την ομάδα είναι πως αναμένεται να μην έχει τα δύο βασικά στόπερ της για το παιχνίδι στην Λιβαδειά κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσουν το παιχνίδι Πίτσος και Σόουζα οι οποίοι δεν έχουν αποτελέσει το αμυντικό δίδυμο της ομάδας ποτέ στο παρελθόν.  Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι βρίσκεται ο Σίσιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος για το αυριανό παιχνίδι είναι οι Κάρολ, Βεζυρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπεζ,  Βερόν, Μποντόρ, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Ζαχαράκης, Καλαϊτζιτς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς και Σόουζα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι του Αγρινίου δεδομένου του ότι θα απουσιάσουν και οι Ταυλαρίδης και Βάντο που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός ενδεκάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει και ο τραυματίας Σίσιτς αλλά και όπως όλα δείχνουν ο Γεωργίου.  Ο Αναστόπουλος εκτός από αυτές τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως θα κάνει ακόμα μία καθώς αναμένεται να επαναφέρει τον Βερόν στην βασική ενδεκάδα. Στην ενδεκάδα φαίνεται να διατηρείται ο Βεζυρίδης μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ζορμπά

Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σόουζα και Πίτσο στο κέντρο της άμυνας, τον Μπούρμπο δεξιά και τον Γαλανόπουλο στο αριστερό άκρο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τουςΖορμπά, Μάντζιο και Παπουλή.  Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μποντόρ, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι του Αγρινίου.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook