Συνάντηση της Δ.Ε. με Αναστόπουλο και παίκτες- Την Τρίτη οι πληρωμές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση με το προπονητή και τους παίκτες είχε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Τα συγχαρητήρια του προέδρου και των μελών της διοικούσας επιτροπής δέχθηκαν σήμερα το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Οι Βασίλης Ξημέρης, Αντώνης Κουτάντος, Σήφης Κορωνάκης, Γιώργος Χναράκης, αρχικά συναντήθηκαν με τον  Νίκο Αναστόπουλο όπου άκουσαν τις απόψεις του τεχνικού του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια υπήρξε συνάντηση με τους Μηνά Πίτσο, Γιώργο Γεωργίου, Πολυχρόνη Βεζυρίδη και Λεωνίδα Καμπάνταη, παρουσία του τεχνικού της ομάδας Νίκου Αναστόπουλου. Οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής συνεχάρησαν τους ποδοσφαιριστές για τις επιτυχίες της τελευταίας εβδομάδας και τους ενημέρωσαν πως την Τρίτη θα μπουν στους λογαριασμούς τους ένα μέρος των οφειλομένων τους κάτι που φυσικά ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συνάντηση με Ξενοδόχωφ-Μπουλούτ

Την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση με τον Ερόλ Μπουλούτ αλλά και τον Ξενοδόχωφ με σκοπό την λύση της συνεργασίας με την ομάδα. Η πλευρά του ΟΦΗ αναμένεται να κάνει μια ελαφρώς καλύτερη πρόταση στον Τούρκο, ο οποίος φαίνεται σκληρός διαπραγματευτής, ενώ αναμένεται να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook