Στο “Γεντί Κουλέ” το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει… σπίτι και δεν αλλάζει και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο “Γεντί Κουλέ” με τον κόσμο του να είναι αυτός που θα περιφρουρήσει την ομάδα.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας έβγαλε την… είδηση που περίμεναν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δεν είναι άλλη από την έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες. Ουσιαστικά, η απόφαση ελήφθη από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην συνάντηση που είχε ο Νίκος Μαχλάς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα επιτελεία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Ωστόσο η επικύρωση της απόφασης ήρθε στο σημερινό ΔΣ της ομάδας και αφού οι οργανωμένοι εγγυήθηκαν από την πλευρά τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην γίνει το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ επειδή έχει ανάγκη τον “πύρινο” κόσμο του πρέπει να παίζει πάντα στο ΝΑΟ του, το “Γεντί Κουλέ”.

Άλλωστε, είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να βρεθούν… κάποιοι που θα περιμένουν στην “γωνία” τον ΟΦΗ εν όψει των  επικείμενων πλέι – οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook