Κράτησε τον Κάρολ στο Ηράκλειο ο κόσμος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θετικοί ήταν οι περισσότεροι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ στην μετακίνηση του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας ναυαγούν όπως όλα δείχνουν την μετακίνηση του Βορειοιρλανδού στους ερυθρόλευκους.

Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ που έγινε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αξιολογήθηκαν τα δεδομένα, αλλά και οι αντιδράσεις των φιλάθλων για την παραχώρηση του Κάρολ στον Ολυμπιακό, με τα χρήματα που έχουν δημοσιοποιηθεί. Στον ΟΦΗ οι άνθρωποι της ομάδας ήταν θετικοί στην μετακίνηση του παίκτη, ωστόσο το θέμα φαίνεται να “κολλούσε” από τις αντιδράσεις του κόσμου όπως και τελικά έγινε.

Ο Βασίλης Ξημέρης ολοκληρώνοντας την συζήτηση με τον κ. Τουγλή τόνισε πως:  “Δεν τα βρήκαμε. Επιστρέφω στο Ηράκλειο!”.

Ο Ολυμπιακός βασιζόμενος στην συμφωνία με τον Κάρολ πρότεινε στον ΟΦΗ 100.000 ευρώ και να καλύψει τα οφειλόμενα του ΟΦΗ προς τον τερματοφύλακα της ομάδας τα οποία ανέρχονται στις 50.000 ευρώ. Το ναυάγιο της μεταγραφής οφείλεται κυρίως στον κόσμο καθώς οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής δεν ήθελαν να αναλάβουν το βάρος αυτής της απόφασης

Για την παραχώρηση του παίκτη  στον Ολυμπιακό με την πρόταση των “ερυθρολεύκων¨υπήρξε μια διχογνωμία στα μέλη της Δ.Ε. με τα περισσότερα μέλη να συμφωνούν να παραχωρηθεί ο παίκτης και άλλοι να έχουν τις ενστάσεις τους για το «χαμηλό» της πρότασης και να ζητούν να απορριφθεί η πρόταση.

Ο κύριος λόγος του “ναυαγίου” φαίνεται πάντως να είναι οι αντιδράσεις του κόσμου καθώς στο άκουσμα της πρότασης του Ολυμπιακού πολλοί ήταν αυτοί που είπαν όχι στο ξεπούλημα του παίκτη κάτι που αντιλήφθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι κράτησαν τον Κάρολ στο Ηράκλειο!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook