Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Επασί
Δεν είχε ευθύνη στα γκολ που δέχεται, έπαιξε αρκετά με την μπάλα ανοίγοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Βούρος
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα θέματα με τον Αμραμπάτ, ανταπεξήλθε αμυντικά, επιθετικά προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του.

Κοροβέσης
Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ να έχει “κυκλώσει” την πλευρά του παίζοντας αρκετές φορές στην πλάτη του.

Πασαλίδης
Αντιμετώπισε θέματα με το μαρκάρισμα του Αραούχο, δεν πατούσε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

Διαμαντής
Από τον δικό του χώρο ευθύνης έρχονται τα γκολ. στο 0-1 δεν βγαίνει πάνω στον Αραούχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του.

Γαγιέγος
Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, φαινόταν εκτός ρυθμού. Στο δεύτερο κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, από τα δικά του στημένα ξεκινούν τα δύο από τα τρία γκολ του ΟΦΗ. Συνεχές πρέσινγκ, πήρε πρωτοβουλίες ζητώντας την μπάλα παντού.

Νέιρα
Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε εγκλωβισμένος όμως η τεράστια κλάση του κάνει την διαφορά. Πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ, η κλάση του είναι σταθερά πάνω από τον μ.ο. του πρωταθλήματος και η αρχοντιά με την οποία χαϊδεύει την μπάλα.

Ντε Γκούζμαν
Πήρε πρωτοβουλίες που δεν του βγήκαν, κάνει γκέλα στο 0-3 με λάθος πάσα. Ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Καμάου
Ήθελε αλλά φάνηκε να μην μπορεί. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Χατζησαφί και έγινε δικαιολογημένα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Λάμπρου
Ανέβηκε μετά το πρώτο 20λεπτο και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του ΟΦΗ. Στο δεύτερο παρότι μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις πηγαίνοντας στο ένας εναντίον ενός δίχως να έχει συνέχεια η εμφάνιση του.

Καστάνιος
Απογοητευτικός σε ένα παιχνίδι ακόμα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουές
Έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά, είχε έναν ακόμα παίκτη να απασχολήσει την άμυνα της ΑΕΚ με συνεχόμενα ανεβάσματα από την πλευρά του.

Ντουρμισάι
Έδωσε πνοή στην επίθεση, είχε ευκαιρίες, πίεσε την άμυνα της ΑΕΚ και έκανε πιο αισθητή την εμφάνιση του σε σχέση με τον Καστάνιος.

Γρίβας
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα όσο αγωνίστηκε.

Φαν Ντάινεν
Είχε ορμή στο παιχνίδι του, παρουσίασε καλύτερη εικόνα από τον συμπατριώτη του και δείχνει πως η θέση του είναι φορ και όχι εξτρέμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook