Να βάλει φρένο στο αήττητο σερί των 10 αγώνων της Ξάνθης θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να σπάσει το αήττητο σερί των 10 αγώνων της Ξάνθης και να την πιάσει στην βαθμολογία θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 17:15  (Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) στο “Γεντί Κουλέ” τους Ακρίτες. 

Μετά τις νίκες με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ καλείται σήμερα σαφώς κόντρα σε ένα πιο δύσκολο αντίπαλο να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια. Mε νίκη ο ΟΦΗ “πιάνει” την Ξάνθη στους 29 βαθμούς και κάνει πλέον όνειρα για είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο  Νίκος Αναστόπουλος για την αποστολή στο παιχνίδι με την Ξάνθη επέλεξε τους παρακάτω παίκτες:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Πίτσος, Βάντο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Μάντζιος, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Ουκάρ και Ζορμπάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Σκουτέλης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το αυριανό παιχνίδι υπάρχουν κάποια ερωτηματικά  όσο αφορά τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα μετά την επιστροφή των  Βάντο, Γεωργίου και Ταυλαρίδη αλλά και την πολύ καλή παρουσία του Πίτσου στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπούρμπος, στο αριστερό άκρο ο Βάντο φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Γαλανόπουλου ενώ το μεγάλο ερωτηματικό φαίνεται να είναι στο ποιοι θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο μετά την πολύ καλή παρουσία του Πίτσου στο παιχνίδι της Λειβαδιάς αλλά και την επιστροφής των Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ο Πίτσος να διατηρεί την θέση του και ένας εκ των Γεωργίου και Ταυλαρίδη να αποτελούν τον παρτενέρ του στα στόπερ, ενώ η άλλη περίπτωση είναι ο Πίτσος να πάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, Γεωργίου και Ταυλαρίδης να αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο και ο Βάντο να μείνει εκτός ενδεκάδας. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από εκεί και πέρα. Βερόν, Κάλαιτζιτς και Ζόρντι Λόπεζ θα είναι στο κέντρο, με τον Ισπανό να είναι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται με τους Παπουλή, Μάντζιο και Σίσιτς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook