Στο Τορίνο ο Ηλίας Πουρσανίδης – επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στο Τορίνο τις δύο προηγούμενες ημέρες προκειμένου να ενημερωθεί για τις κτιριακές υποδομές των Ιταλών ενόψει των έργων που θα γίνουν στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την μετατροπή του ΒΑΚ σε ένα αθλητικό κέντρο που θα αποτελεί στολίδι όχι μόνο για τον ΟΦΗ και την Κρήτη αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Ηλίας Πουρσανίδης το προηγούμενο διήμερο, 11 και 12 Οκτωβρίου, ταξίδεψε στην Ιταλία και το Τορίνο όπου επισκέφτηκε το νεόδμητο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους παρακολουθώντας από κοντά όλες τις κτιριακές υποδομές της Μεγάλης Κυρίας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο λόγος του ταξιδιού του Ηλία Πουρσανίδη έχει να κάνει με την έναρξη των έργων που θα γίνουν στο “Βαρδινογιάννειο” και σκοπός ήταν να ενημερωθεί για τις κτιριακές υποδομές αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του προπονητικού κέντρου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΟΦΗ βρισκόταν σε επαφή με την Γιουβέντους εδώ και αρκετό καιρό και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο club υποδέχτηκαν τον Ηλία Πουρσανίδη με πολύ μεγάλη θέρμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook