Aνησυχία για Μάντζιο-φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολύ πιο σοβαρό απ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα που έχει στο πόδι ο Βαγγέλης Μάντζιος και εκφράζονται φόβοι πως θα απουσιάσει για μεγαλύτερο διάστημα των 3 εβδομάδων. “Δεν μπορώ να περπατήσω” τόνισε ο παίκτης! Ο επιθετικός του ΟΦΗ  θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση σήμερα όπου και μετά τα αποτελέσματα αυτής θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

“Δεν μπορώ να περπατήσω. Πονάω πάρα πολύ. Δυστυχώς ο πρόβλημα είναι σοβαρό και φυσικά δεν πιστεύω ότι στο χρόνο που ακολουθεί θα μπορέσω να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι” τόνισε ο 28χρονος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από το Σάββατο και πρόσθεσε στην συνέχεια. “Πρώτη φορά μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα και με τέτοιο τρόπο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Όμως έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνω υπομονή. Παρά τη θεραπεία που ακολουθώ  δυστυχώς οι ενοχλήσεις είναι και σήμερα έντονες. Δεν μπορώ να περπατήσω ελεύθερα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσω να ξεπεράσω τις ενοχλήσεις που έχω στο πόδι και να είμαι σε θέση να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλω να απουσιάζω από τους αγώνες της ομάδας μου”

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Βαγγέλης Μάντζιος είπε:

“Παρά την απρόσμενη αποχώρηση μου από το παιχνίδι τόσο νωρίς, όλα τα παιδιά αγωνίσθηκαν με τον τρόπο που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος κι αυτό αποτέλεσε τη βάση για να συνεχίσει η ομάδα μας τις επιτυχίες. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, όπως πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να βοηθούν την ομάδα μας. Φυσικά στόχος όλων είναι να έχει ανάλογη πορεία στη συνέχεια ο ΟΦΗ.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook