Kατάσχεση από το Παγκρήτιο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Ηρακλείου, η ΠΑΕ ΟΦΗ καλείται να καταβάλει άμεσα το ποσό  των 21.000 ευρώ, για καταστροφές που είχαν γίνει στο Παγκρήτιο στάδιο το 2009 στο παιχνίδι ΟΦΗ-Λεβαδειακός. 

Δεν προλαβαίνουν στον ΟΦΗ να κλείνουν μία τρύπα και ξεπροβάλει μία άλλη. Εκτός από τις προσφυγές των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας η Διοικούσα Επιτροπή  του ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την εποχή και τα εξώδικα και τις κατασχέσεις συνεργαζόμενων εταιρειών.

Έτσι σήμερα  στο λογιστήριο της ΠΑΕ έφτασε νέος “μποναμάς” καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου καλούνται να καταβάλουν άμεσα το ποσό των 21.000 ευρώ, όπως αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείου Ηρακλείου,  για καταστροφές που είχαν γίνει στο Παγκρήτιο στάδιο το 2009 στο παιχνίδι ΟΦΗ-Λεβαδειακός το οποίο βρήκε την Κρητική ομάδα να ηττάται 2-0, κάτι που σήμανε και τον υποβιβασμό στην Β’ Εθνική. Στην αναμέτρηση αυτή είχαν λάβει χώρα σοβαρά επεισόδια με στόχο τον τότε πρόεδρο της ομάδας Φ. Βατσινά και είχαν γίνει αρκετές φθορές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Η εταιρεία που είχε τότε την διαχείριση του σταδίου, πήγε δικαστικώς την ΠΑΕ και το δικαστήριο επιδίκασε στην ομάδα το ποσό των 21.000 ευρώ το οποίο και καλείται να πληρώσει.  Με αυτό τον τρόπο ένα ακόμα “αγκάθι” ξεπροβάλει για την ομάδα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook