Το “τρένο” περνά από το Παγκρήτιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να αποδείξει για ακόμη μια φορά πως είναι το “αφεντικό” της πόλης και να μην κάνει “στάση” στο Παγκρήτιο, παραμένοντας σε τροχιά πλέι-οφ θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 17:15 (Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη.Οι “ασπρόμαυροι” προέρχονται από ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα το οποίο και θέλουν να διευρύνουν ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά πλέι-οφ. 

Ο Νίκος Αναστόπουλος, επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ουκάρ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ απ’όσα έδειξε μέσα στην εβδομάδα φαίνεται πως  δεν ετοιμάζει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ξάνθη εκτός από μία αναγκαστική καθώς από το παιχνίδι με τον συμπολίτη θα απουσιάσει ο τραυματίας Μάντζιος. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ  λοιπόν αναμένεται να έχει τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο, τον Βάντο στο αριστερό, ενώ οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο.Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι  ΒερόνΚαλάιτζιτς και Ζόρτνι Λόπεζ, με τον Ισπανό να είναι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται με τον Καμπάνταηστην κορυφή, ενώ οι Παπουλής και Σίσιτς θα βρίσκονται στα δύο άκρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook