“Αγκάθι” ο Μάουρερ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σε καλό δρόμο φαίνεται να κινούνται οι τακτοποιήσεις των οφειλων σε Μπαρκαουάν, Μπερτίν και Γκέρμπερ ενώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολο με τον Μάουρερ, με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ να ζητά άμεσα την εξόφληση όλων των χρημάτων που του οφείλονται. Στο χθεσινό Δ.Σ. της ομάδας συζητήθηκαν κατά κύριο λόγο οι προσφυγές του πρώην τεχνικού και των πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ αναζητούν ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ ώστε να δώσουν μια προκαταβολή στους προαναφερθέντες και τα υπόλοιπα χρήματα να δοθούν σε δόσεις ώστε να μην προκύψει πρόβλημα από την FIFA.  Τα πράγματα φαίνεται να οδεύουν σε ένα καλό δρόμο με τους  Μπαρκαουάν, Μπερτίν και Γκέρμπερ που το συζητάνε για διακανονισμό και δείχνουν διαλλακτικοί στο να πάρουν μία προκαταβολή των χρημάτων τους άμεσα και τα υπόλοιπα να δοθούν σε δόσεις.

Το “αγκάθι” που συναντά η Δ.Ε. του ΟΦΗ είναι με τον Ράινερ Μάουρερ, ο οποίος ζητά να του καταβληθούν άμεσα τα 80.000 ευρώ που του οφείλονται. Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε “αναμμένα κάρβουνα”, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως και σε αυτό το πρόβλημα θα βρεθεί λύση.