“Σ’ αυτό το νέο ραντεβού με την ιστορία, κανείς δεν θα πρέπει να απουσιάσει”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Mε ανακοίνωση της η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρων στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι

ΤΗΝ Τετάρτη ο ΟΦΗ έχει ένα νέο ραντεβού με την ιστορία. Στα πλαίσια της 6ης φάσης του κυπέλλο Ελλάδας θα φιλοξενήσει το Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση. Η ευκαιρία που έχει η αγαπημένη μας ομάδα να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας είναι μοναδική.

Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας θέλουν όσο τίποτε άλλο να φέρουν τον ΟΦΗ στην ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για την υλοποίηση του στόχου. Συγχρόνως περιμένουν τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο φίλαθλος κόσμος.

Η μαζική παρουσία των φιλάθλων είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τη προσπάθεια τους.
Σ αυτό το νέο ραντεβού με την ιστορία που έχει η αγαπημένη μας ομάδα ο ΟΦΗ, κανείς δεν θα πρέπει να απουσιάσει».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί την Τρίτη όπου και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ συνεχίσθηκε σήμερα με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες.