Aγωνία για τρεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με προπόνηση που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στους Σίσιτς, Παπουλή και Μάντζιο οι οποίοι στην προπόνηση της Παρασκευής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Και αν ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε τα πλάνα του χωρίς τον Μάντζιο, ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ο τεχνικός του ΟΦΗ πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό τις ενδεκάδας και περιμένει και εκείνος με την σειρά του αν θα έχει στην διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι τους Παπουλή και Σίσιτς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν οι Σίσιτς και Παπουλής ο ΟΦΗ ξεμένει από επιθετικούς καθώς με τον Καμπάνταη να μένει εκτός λόγω καρτών και τον Μάντζιο να μην είναι έτοιμος 100%, παρουσιάζεται μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση της ομάδας.

Ο Σέρβος έχει ενοχλήσεις στη περιοχή των προσαγωγών.  Στο σημείο όπου ο παίκτης έχει ενοχλήσεις έκανε υπέρηχο που έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Ο Παπουλής  έχει ενοχλήσεις στη περιοχή των προσαγωγών ενώ ο Μάντζιος, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook