Ξεκούραση και από Τρίτη στο μυαλό μόνο ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ γεμίζουν τις μπαταρίες σήμερα και από την Τρίτη ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στον ΟΦΗ έχουν ήδη αφήσει πίσω το θετικά αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και από αύριο μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Ο βαθμός στο ΟΑΚΑ έχει αφήσει μια  θετική αύρα στο στρατόπεδο της ομάδας αν και άπαντες πιστεύουν πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε φύγει με κάτι καλύτερο από τον 1 βαθμό από την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Καιρός όμως για χάσιμο δεν υπάρχει και στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πλέον από την Τρίτη στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το θετικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μπορεί να υπολογίζει και τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος προφυλάχθηκε  από το Νίκο Αναστόπουλο στην χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πλέον αναμένεται να είναι “ετοιμοπόλεμος” για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα και αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Επίσης ο τεχνικός του ΟΦΗ θα μπορεί να υπολογίζει και στον Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στην αναμέτρηση με την Ένωση. Στα αρνητικά η απουσία του Κάλαϊτζιτς, ο οποίος θα εκτίσει στο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook