Οι «μάχες» για την Ευρώπη, παιχνίδι με παιχνίδι – «κλειδί» το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 Το Gentikoule παρουσιάζει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πρόγραμμα του ΟΦΗ και των τριών ανταγωνιστών του για την είσοδο στα πλέι – οφ με το βαθμολογικό όριο να κρίνεται στους 45 με 50 βαθμούς ενώ σημείο – κλειδί αποτελεί το “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον 5ο Ατρόμητο αποτελώντας τον πιο σημαντικό διώκτη για την ομάδα του Περιστερίου. Με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική ευθεία και να υπολείπονται 8 αγωνιστικές για το φινάλε, είναι δεδομένο ότι από εδώ και στο εξής «φουντώνει» η μάχη της Ευρώπης.

Το Gentikoule σας παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΟΦΗ αλλά και των Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης, Άρη με αυτές τις 4 ομάδες να παλεύουν για μια θέση στα πλέι – οφ.

Ο ΟΦΗ έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς ασφαλώς και δικαιούται να τα βάζει με τον εαυτό του λόγω των δύο απροσδόκητων αποτελεσμάτων με Κέρκυρα και Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ». Αν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν πάρει αυτούς τους 5 βαθμούς τότε από τον… Φλεβάρη θα κάναμε λόγο για επιστροφή του ΟΦΗ στην Ευρώπη.

Ωστόσο, τα πάντα είναι ρευστά και ο μήνας που μπαίνει είναι μήνας που κρίνει τα πάντα. Με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις 4 ομάδες θα λέγαμε ότι ο Ατρόμητος έχει το πιο βατό που του δίνει την δυνατότητα να πετύχει έως 5 νίκες ενώ έχει και το πλεονέκτημα του ότι έχει 1 αγώνα λιγότερο (αυτόν με την Δόξα Δράμας) ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει από 3 έως 5 νίκες στο «Γεντί Κουλέ».

Δείτε το πρόγραμμα και βγάλτε συμπεράσματα

ΟΦΗ (33 βαθμοί)

ΟΦΗ – Ολυμπιακός
ΟΦΗ – Πανιώνιος
Άρης – ΟΦΗ
ΟΦΗ – ΠΑΟ
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Κέρκυρα – ΟΦΗ
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννενα

Ατρόμητος (34 βαθμοί)

Πανιώνιος – Ατρόμητος
Ατρόμητος – Δόξα Δράμας
Δόξα Δράμας – Ατρόμητος
Λεβαδειακός – Ατρόμητος
Ατρόμητος – Ξάνθη
Εργοτέλης – Ατρόμητος
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Ατρόμητος
Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης (31 βαθμοί)

Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Άρης – Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟ
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Άρης (30 βαθμοί)

Άρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – Άρης
Άρης – ΟΦΗ
Άρης – Πανιώνιος
ΠΑΟ – Άρης
Άρης – Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός – Άρης
Άρης – Κέρκυρα