Δωρεάν έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ από τον Ερασιτέχνη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, προσφέρει φέτος δωρεάν την κάρτα φίλου ΟΦΗ, για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, με στόχο να διευκολύνει την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ετσι, τα παιδιά, δεν θα έχουν την υποχρέωση της εφάπαξ για όλο το χρόνο, καταβολής των 10 ευρώ, που κοστίζει η κάρτα φίλου ΟΦΗ, τα έσοδα απο την οποία, διατίθενται στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. “Τα παιδιά είναι το «παρών» και το μέλλον του ΟΦΗ μας. Είναι το σήμερα και το αύριο, του συλλόγου μας. Είναι η νέα γενιά των  φιλάθλων μας και θα πρέπει αυτό να το διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ..

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

“Τα παιδιά είναι το «παρών» και το μέλλον του ΟΦΗ μας.

Είναι το σήμερα και το αύριο, του συλλόγου μας.

Είναι η νέα γενιά των  φιλάθλων μας και θα πρέπει αυτό να το διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, παρέχει φέτος ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ στα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, ώστε να διευκολύνει την παρουσία τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προσφέρθηκε να πληρώσει εκείνη την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ των παιδιών, στα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, παραιτήθηκε του δικαιώματος της χρέωσης με 10 ευρώ, την ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να συμβάλουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, ώστε  οι παιδικές φωνές να ακούγονται δυνατά σε κάθε αγώνα, της ομάδας μας, στο γήπεδο μας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, έχει ήδη ξεκινήσει την παράδοση ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΩΝ ΦΙΛΟΥ, προς την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με αφορμή την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας, να ανταποκριθεί και φέτος και να αποτελέσει τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ της ομάδας, για μια επιτυχημένη πορεία.

 Με ένα ΓΕΜΑΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανένα! #ofierasitechnis”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook