Mπαίνει σήμερα ο Μάντζιος, ανησυχία για Παπουλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο Βαγγέλης Μάντζιος και να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ενώ ανησυχία έχουν προκαλέσει οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Παπουλής.

Ο Μάντζιος έχει απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αν και ήταν στην αποστολή προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί ώστε να είναι απολύτως έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ“. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στον αντίποδα έχει προκαλέσει προβληματισμό οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Φώτης Παπουλής. Ο 27χρονος επιθετικός, είχε κάποιες ενοχλήσεις και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τις οποίες και ξεπέρασε -όχι πλήρως- και αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.Οι αρχικές εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο Φώτης Παπουλής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί και ουσιαστικά τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν αυτό το πρόβλημα είναι ικανό να τον αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook