Μένει στον πάγκο ο Μάντζιος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο φόρ του ΟΦΗ συνεχίζει να έχει κάποιος μικροενοχλήσεις, δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος στο 100% και έτσι θα μείνει και σε αυτό το παιχνίδι όπως σε αυτό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στον πάγκο και εφόσον κριθεί απαραίτητο ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του φαίνεται να προορίζεται σε ένα σχήμα κοντά σε αυτό που παρέταξε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με μία αλλαγή καθώς ο Μποντόρ φαίνεται να κερδίζει πόντους στην μεσαία γραμμή

Με μια πρώτη απόπειρα, ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να σκέφτεται ένα σχήμα με τον Βεζυρίδη κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Πίτσο και αμυντικό δίδυμο τους  Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Μποντόρ, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται δεξιάο Χόρχε Λόπεζ, αριστερά ο Παπουλή και στην κορυφή ο Σίσιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Καμπάνταης, ωστόσο η καλή παρουσία του Χόρχε στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να τον κρατά στο βασικό σχήμα.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 16:30 στο Γεντί Κουλέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook