“Έκρηξη” Ταυλαρίδη που αποχώρησε από την προπόνηση!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Στάθης Ταυλαρίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που επικρατεί. Ο δικηγόρος του παίκτη επικοινώνησε με την ΠΑΕ και ζήτησε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας με σκοπό να λυθεί το συμβόλαιο του!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είχαν συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας όπου και συζητήθηκαν κάποια θέματα οικονομικής φύσεως και όχι μόνο, όπου και ζητήθηκε να γίνει λίγο ακόμα υπομονή από όλους σε όλα τα μέτωπα. Κάπου εκεί υπήρξε η “έκρηξη” του  Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος παρουσιάστηκε ενοχλημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα ο δικηγόρος του παίκτης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Δ.Ε. της ΠΑΕ όπου δήλωσε πως μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του παίκτη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τους ζητήσε να γίνει μια συνάντηση την Δευτέρα με σκοπό να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ήδη από πλευράς ΟΦΗ έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να μεταπιστεί ο παίκτης και παραμένει άγνωστο το τι θα ακολουθήσει. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το κλίμα στην ομάδα σε λιγότερο από 48 ώρες που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διαταράσσεται και δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook