Στην άκρη τα όποια προβλήματα και συγκέντρωση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιήσουν στο Γεντί Κουλέ σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες του ΟΦΗ.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες στον ΟΦΗ προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και η ομάδα να πάει απερίσπαστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο Γεντί Κουλέ.

Η περίπτωση Ταυλαρίδη είναι κάτι που απασχολεί, ωστόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι προσπαθούν να μείνουν απερίσπαστοι, με τον ίδιο το παίκτη να θέτει τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής. Η περίπτωση Ταυλαρίδη λοιπόν πάει για  και στο προσκήνιο είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν ο Νίκος Αναστόπουλος κάνει τα βασικά του πλάνα χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζιο,ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν μένει στον πάγκο. Ο επιθετικός του ΟΦΗ συνεχίζει να έχει κάποιος μικροενοχλήσεις, δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος στο 100% και έτσι θα μείνει και σε αυτό το παιχνίδι όπως σε αυτό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στον πάγκο και εφόσον κριθεί απαραίτητο ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προορίζεται σε ένα σχήμα κοντά σε αυτό που παρέταξε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με μία αλλαγή όμως καθώς ο Μποντόρ φαίνεται να κερδίζει πόντους στην μεσαία γραμμή.

Με μια πρώτη απόπειρα, ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να σκέφτεται ένα σχήμα με τον Βεζυρίδη κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Πίτσο και αμυντικό δίδυμο τους  Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Μποντόρ, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται δεξιάοΧόρχε Λόπεζ, αριστερά ο Παπουλή και στην κορυφή ο Σίσιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Καμπάνταης, ωστόσο η καλή παρουσία του Χόρχε στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να τον κρατά στο βασικό σχήμα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook