Λήξαν το θέμα με Ταυλαρίδη – θα δώσει κανονικά το παρόν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα με τον Στάθη Ταυλαρίδη που θα δώσει κανονικά το παρόν στην σημερινή προπόνηση αποδεικνύοντας ότι στην παρούσα φάση βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του ΟΦΗ.

Ο δυναμικός αμυντικός του ΟΦΗ και μια από τις “κολόνες” της φετινής ομάδας μίλησε για αρκετή ώρα τόσο με το Νίκο Αναστόπουλο όσο και με τους συμπαίκτες του που επίσης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με όσα συμβαίνουν στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Το χθεσινό ξέσπασμα του “Ταύλα” δεν ήταν το μοναδικό μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, αρκετοί ποδοσφαιριστές εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο ΒΑΚ τις τελευταίες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια δείχνοντας – για ακόμα μια φορά – το δέσιμο του με τον ΟΦΗ αλλά και με τον κόσμο της ομάδας που περιμένει καρτερικά αυτό το παιχνίδι…

Ο 32χρονος στόπερ του ΟΦΗ δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα που ξέσπασε χθες και σήμερα εμφανίστηκε πολύ πιο ήρεμος από ότι χθες ενώ τόνιζε ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στην σημερινή προπόνηση θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Άλλωστε, ο Ταυλαρίδης δεν έχει δώσει καμία αφορμή το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα δείχνοντας όλη αυτήν την περίοδο ότι έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook