Κλείνει στόματα ο ΟΦΗ, μέγα πάθος για τη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πάνοπλος, με 20 παίκτες στην αποστολή και με μέγα πάθος για τη νίκη ώστε να κλείσει στόματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή όπως αναφέραμε και νωρίτερα και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα καθώς το θέμα που δημιουργήθηκε χθες θεωρείται λήξαν.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Βεζυρίδης, Σασχανίδης, Μποντόρ, Βάντο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ουκάρ.

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους Βεζυρίδη κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Πίτσο και αμυντικό δίδυμο τους  Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Μποντόρ, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται δεξιά ο Χόρχε Λόπεζ, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Σίσιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Καμπάνταης, ωστόσο η καλή παρουσία του Χόρχε στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να τον κρατά στο βασικό σχήμα, Πιθανότητες για να ξεκινήσει το παιχνίδι συγκεντρώνει και ο  Γαλανόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook