Παρασεβάστηκε τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, ήττα με 0-2 όμως υπάρχει και το κύπελλο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ χωρίς να είναι κακός σεβάστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τον Ολυμπιακό και γνώρισε  την ήττα με 2-0.Οι απουσίες των Ταυλαρίδη, Μάντζιου και Κάλαϊτζιτς επηρέασαν την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι και πλέον ο ΟΦΗ αναζητά την ρεβάνς από τους Πειραιώτες στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν το σουτ του Σίσιτς στο 5΄ πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός  στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 13 με τον Αμπτούν. Μετά την ευκαιρία του Αμτούν οι ερυθρόλευκοι είχαν μια πρωτοβουλία και με τον Παππά να δείχνει μια μικρή ευαισθησία είχαν την κατοχή χωρίς ωστόσο την μεγάλη φάση. Οι Πειραιώτες και ενώ όλοι περίμεναν να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0, ο Χολέμπας στο 45΄ με ένα πανέμορφο γκολ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο 54΄ μετά από τέρμα του Καζίμ , σε μια φάση που υπάρχει η υποψία οφ-σαιτ, καθώς ο Καζίμ φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τον Αμπτούν που δέχεται την μπάλα.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 64΄όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη όταν το σουτ του Ζόρντι Λόπεζ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το live του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook