Ανησυχία για το πως θα είναι βαρύς ο πέλεκυς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ υπάρχει ανησυχία για το ύψος του προστίμου που θα κλιθεί να πληρώσει η ομάδα για τους πυρσούς που άναψαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά και η ελπίδα πως δεν θα υπάρξει κάτι χειρότερο όπως η ποινή του αποκλεισμού της έδρας.

Συγκεκριμένα με όσα αναφέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς και ο παρατηρητής Τσάτσος  αναφέρουν στο φύλλο αγώνα στον ΟΦΗ ευελπιστούν πως στην ομάδα δεν θα αντιμετωπίσουν μια χειρότερη τιμωρία από την ποινή του χρηματικού προστίμου.

Αναλυτικά Παππάς και Τσάτσος γράφουν στο φύλλο αγώνα για τις δυο φωτοβολίδες που έπεσαν στη φισούνα κατά την είσοδο των ομάδων προς τα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι αυτή η αναφορά δεν θα επιφέρει τιμωρία της έδρας, αλλά κάποιο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο πάντως αναμένεται να είναι υψηλό, γιατί ο ΟΦΗ είναι υπότροπος. Ο κ. Τσάτσος αναφέρει ακόμη στο φύλλο αγώνα ότι άναψαν πυρσοί κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για κάποια αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook