Δέχεται τον διακανονισμό ο Μάουρερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προκαταβολή ύψους 20.000 ευρώ και διακανονισμό των προηγούμενων οφειλών είναι οι όροι που θέτει ο Ράϊνερ Μάουρερ ώστε να επέλθει ένας συμβιβασμός με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η στάση του Γερμανού αποτελούσε ένα σημαντικό “αγκάθι” για τον σύλλογο μιας και αποτελούσε έναν σκληρό διαπραγματευτή στις συζητήσεις που είχε με την ΔΕ της ΠΑΕ.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα, οι δύο πλευρές έχουν βρει ένα κοινό σημείο πλεύσης με την υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με την θετική έκβαση που περιμένουν όλοι στον σύλλογο. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχουν προκύψει, Μάουρερ και ΟΦΗ έχουν βρει μια κοινή συνισταμένη σε ότι έχει να κάνει με την προκαταβολή και τις δόσεις που αφορούν τις υπόλοιπες οφειλές.

Έτσι, στον Γερμανό θα δοθεί το ποσό των 20.000 ευρώ ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα θα αφορούν ισόποσες δόσεις. Μάλιστα, στις τελευταίες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών χρειάστηκε και η συνδρομή του Σήφη Κορωνάκη καθώς οι δυο τους είχαν άριστες σχέσεις κατά την περίοδο της συνεργασίας τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook