«Μαζεύουν» υπογραφές στον ΟΦΗ εν όψει της αδειοδότησης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησαν οι επαφές με τους παίκτες για την αδειοδότηση με τους 7 πρώτους παίκτες να κάνουν το «ποδαρικό» των συζητήσεων. Από τους βαθμούς και τα τηλεοπτικά θα δοθούν τα χρήματα.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον ΟΦΗ προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της «υπόθεσης αδειοδότηση» με τα μέλη της ΔΕ της ΠΑΕ να ξεκινούν την περισυλλογή υπογραφών.

Ήδη, την Τετάρτη έγινε η καθιερωμένη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές με τους 7 πρώτους να συμφωνούν προφορικά για την καταβολή των οφειλών προς εκείνους. Συγκεκριμένα, τα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους Πίτσο, Μπούρμπο, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Μονιάκη, Χαριτωνίδη και Βερόν.

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένας προβληματισμός από την πλευρά των παικτών, κυρίως λόγω των χρημάτων που τους οφείλονται από την σαιζόν 2009 – 2010 αφού η αποπληρωμή των οφειλών αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2013. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι αντίθετοι σε ότι τους προτείνεται και το σημαντικότερο είναι ότι κανένας δεν επιθυμεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο…

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σχεδόν συμφώνησαν με αυτά που τους προτάθηκαν και τα οποία αφορούν την καταβολή των οφειλών που θα γίνει μέσα από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής αλλά και της εκχώρησης των τηλεοπτικών της επόμενης περιόδου.

Πρώτιστο μέλημα των μελών της ΔΕ είναι να γίνει μια πλήρης ενημέρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές και η οποία θα αφορά την καταβολή των χρημάτων ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι υπογραφές, καλώς εχόντων των πραγμάτων από την Πέμπτη.

Σκοπός των μελών της διοίκησης είναι να έχει ολοκληρωθεί η περισυλλογή των μεταγραφών μέχρι την επόμενη εβδομάδα ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια ώστε να μην μένουν πίσω υποθέσεις όπως αυτές των Μάουρερ, Μπαρκαουάν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook