Συναντήσεις και με τους υπόλοιπους…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι το αργότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των υπογραφών από τους παίκτες για τον φάκελο της αδειοδότησης και γι’αυτό το λόγο αναμένεται η διοίκηση της ομάδας να έχει συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες. 

Την Τετάρτη είχα το πρώτο “κύμα” συναντήσεων, με τους Πίτσο, Μπούρμπο, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Μονιάκη, Χαριτωνίδη και Βερόν να περνούν την πόρτα της διοίκησης και να γίνεται μια συνάντηση μαζί τους. Οι προαναφερθέντες παίκτες έλαβαν από την  διοίκηση τα συμφωνητικά εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την διασφάλιση των οφειλομένων της ομάδας προς αυτούς μέχρι τις 31/12/201 και σχεδόν συμφώνησαν με αυτά που τους προτάθηκαν και τα οποία αφορούν την καταβολή των οφειλών που θα γίνει μέσα από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής αλλά και της εκχώρησης των τηλεοπτικών της επόμενης περιόδου. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τον φάκελο της αδειοδότησης. Το θετικό είναι πως και οι ίδιοι οι παίκτες δείχνουν κατανόηση και καταλαβαίνουν πως για να πάρουν τα χρήματα τους πρέπει και ο ΟΦΗ να περάσει τον  «σκόπελο» της αδειοδότησης.

Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει ολοκληρώσει την διαδικασία αυτή και για αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές ώστε να τους γίνει μια συνάντηση μαζί τους και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς τα χρήματα για τους ποδοσφαιριστές διασφαλίζονται από την εκχώρηση των τηλεοπτικών και έτσι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ίδιους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook