Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και “πετά” για το “διπλό” στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη θα πραγματοποιήσουν οι παίκτες του ΟΦΗ, όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επισήμανε στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση την προσοχή που θέλει σε όλη την διάρκεια του αγώνα ώστε ο ΟΦΗ έπειτα από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια,  να φύγει με βαθμούς ή βαθμό από την συμπρωτεύουσα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ καταστρώνει τα πλάνα του με τους Μάντζιο και Παπουλή οι οποίοι επιστρέφουν, με τον “αλενατόρε” να ποντάρει πολλά σε αυτούς ώστε η ομάδα να καταφέρει να βρει δίχτυα έπειτα από δύο παιχνίδια στα οποία ήταν “άσφαιρη”(Ολυμπιακός και Πανιώνιος).

Με την σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17:30στο Βαρδινογιάννειο, οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η αποστολή του ΟΦΗ το βράδυ της Παρασκευής θα «πετάξει» απευθείας από το Ηράκλειο για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook