“Καθάρισε” με Νατσούρα, Κωσταντινίδη, σε καλό δρόμο και άλλοι πέντε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τους Παντελή Κωσταντινίδη και Αντώνη Νατσούρα για την τακτοποίηση των οφειλών προς το πρόσωπο τους, ενώ σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται άλλες πέντε υποθέσεις.

Στον ΟΦΗ σε αντίθεση με την υπόθεση Βλόνταρστικ οι οποία παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, υπάρχει και η θετική πλευρά με άλλες υποθέσεις με τον ΟΦΗ να έρχεται σε συμφωνία με τους Παντελή Κωσταντινίδη και Αντώνη Νατσούρα και έτσι να βγάζει δύο ονόματα από την λίστα που υπάρχει με τα ονόματα που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Εκτός από την συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες παίκτες σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται και  οι υποθέσεις των Μάουρερ, Γκέρμπερ,Μπαρκαουάν,Μπερτίν,Ρούσεφ, προσφυγές που έχουν φτάσει στην FIFA και στον ΟΦΗ εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και  οι παίκτες θα υπογράψουν την τακτοποίηση της οφειλής που τους έχει προταθεί.

Στην ομάδα υπάρχει η εκτίμηση πως με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ μέχρι το τέλος Μαρτίου όπου και είναι το τελεσίγραφο για την κατάθεση φακέλων αδειοδότησης ο ΟΦΗ θα έχει τακτοποιήσει τις ανοικτές του υποθέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook