Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί θέλει στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να βάλει τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη θέλει στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ ο οποίος θα επιδιώξει να φύγει με το “διπλό” από το “Κλεάνθης Βικελίδης” (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Ο ΟΦΗ έχει να γευτεί σχεδόν 1,5 μήνα την χαρά της νίκης καθώς το τελευταίο τρίποντο που πήρε η ομάδα ήταν στις 4/2 κόντρα στον Εργοτέλη.

O τεχνικός του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση κάνει το πλάνα του χωρίς τον τραυματία Βεζυρίδη και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη. Αντίθετα ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος επιστρέφει μετά το τραυματισμό του με την Ξάνθη. Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός φαίνεται να λίγες λόγου του γεγονότος πως για τον ΟΦΗ υπάρχει και το παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό όπου εκεί στηρίζονται αρκετά και έτσι ο Αναστόπουλος αναμένεται να αφήσει αρχικά στον πάγκο τον Μάντζιο για να μην καταπονηθεί ο οργανισμός του καθώς ο ίδιος απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας σχεδόν 2 μήνες.

Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους Σαχσανίδη, Μπούρμπο, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο(Πιτσος), Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ,Kάλαιτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης. Πιθανότητες για να ξεκινήσει το παιχνίδι έχουν και οι Χόρχε Λόπεζ,Μποντόρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook