«Νηστεία» από τις νίκες για τον ΟΦΗ, έχασε και από τον Άρη με 1-0!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Νηστεία” από τις νίκες κάνει ο ΟΦΗ που συμπληρώνει 50 ημέρες μακρυά από τα θετικά αποτελέσματα μετά και την σημερινή ήττα από τον Άρη με 1-0 πληρώνοντας τις κάκιστες επιλογές του στην επίθεση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να κερδίσει πραγματοποιώντας μια μέτρια έως κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ να πληρώνει το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες – βαρόμετρα (Παπουλής, Τζόρντι Λόπεζ) βρέθηκαν… εκτός γηπέδου.

Ο ΟΦΗ πίεσε ψηλά τους γηπεδούχους που δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στην περιοχή του Σαχσανίδη όμως μια από αυτές μετατράπηκε σε γκολ όταν στο 72′ ο Νέτο έβγαλε την σέντρα για τον Λαζαρίδη που βρέθηκε “ξεχασμένος” στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Αναστόπουλος προτίμησε να προφυλάξει τους Μάντζιο, Σίσιτς εν όψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό ωστόσο είδε για ακόμα μια φορά την γραμμή κρούσης του να μην δημιουργεί ούτε… ψήγμα ευκαιρίας. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο 54χρονος τεχνικός τους πέρασε στο παιχνίδι διατηρώντας παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο τους Χόρχε Λόπεζ, Παπουλή ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν… μηδενικό μιας και ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μετά και την σημερινή ήττα, ο ΟΦΗ παραμένει “κολλημένος” στους 33 βαθμούς αγνοώντας τη νίκη από τις 4 Φεβρουαρίου και τους βαθμούς από τους 26 Φεβρουαρίου…

Δείτε το live του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook