Το μυαλό στον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τον ΟΦΗ, η ήττα στη Θεσσαλονίκη αποτελεί παρελθόν και πλέον στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος.

Τα αίτια της ήττας στην συμπρωτεύουσα από τον Άρη δεν χρίζουν περισσότερης ανάλυσης για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει αποκλειστικά και μόνο την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι “ασπρόμαυροι” θα επιδιώξουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη  στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών που θα τους δίνει το πλεονέκτημα στην ρεβανς του “Γεντί Κουλέ” εκεί όπου με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ φιλοδοξεί να φτάσει σε έναν τελικό έπειτα από 22 χρόνια.

Η αποστολή του ΟΦΗ, η οποία έφτασε λίγο μετα τις 10:00 στο Ηράκλειο πάει κατευθείαν στο ΒΑΚ καθώς έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν και στα 90 λεπτά του χθεσινού αγώνα θα κάνουν ασκήσεις για χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ θα ενταθεί την Δευτέρα και την Τρίτη, όπου θα ολοκληρωθεί και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook