Το βάρος στον Βεζυρίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει για το αν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης έχει ελπίδες για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Στον ΟΦΗ έχουν ρίξει το βάρος στον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να φανεί για το αν έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Στην ομάδα έχουν αφήσει πίσω την ήττα από τον Άρη και στο μυαλό δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το παιχνίδι της Τετάρτης για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι κόντρα στους “ερυθρόλευκους” είναι το ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ καθώς η ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη βάζει σημαντική υποψηφιότητα για μια θέση σε τελικό κυπέλλου έπειτα από 22 χρόνια.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως για το παιχνίδι της Τετάρτης υπολογίζει ξανά στον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη καθώς εξέτισε την ποινή της μίας από τις δύο αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί λόγω καρτών. Από εκεί και πέρα άλλα προβλήματα πλην αυτό του Βεζυρίδη δεν υπάρχουν με τον ΟΦΗ να συνεχίζει την προετοιμασία του σήμερα και αύριο για την μεθαυριανή αναμέτρηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook