Κάλαϊτζιτς: “Kάτι καλό με Ολυμπιακό και ΠΑΟ για να κάνουμε το κόσμο μας χαρούμενο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Zέλικο Κάλαϊτζιτς σε συνέντευξη του στο Gentikoule, μίλησε για την ήττα του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη, τα προσεχές παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα και πολλά ακόμα…

Ο 33χρονος μέσος του ΟΦΗ είχε απουσιάσει από το παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες λόγω τιμωρίας, ωστόσο στην αναμέτρηση της Τετάρτης θα δώσει κανονικά το παρόν προσφέροντας στον Νίκο Αναστόπουλο ένα πολύτιμο εργαλείο στον χώρο των χαφ. Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στο Gentikoule για την αναμέτρησης της Τετάρτης, όπου υποστήριξε πως ο ΟΦΗ μόνο να κερδίσει έχει από τέτοια παιχνίδια ενώ τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως και σε αυτή με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα για να κάνει το κόσμος της χαρούμενο

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαιτζις μιλώντας στο Gentikoule

Για την ήττα στο παιχνίδι με τον Άρη

“Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θέλαμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία, όπως και γενικά σε όλο το παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι όμως στην επίθεση και αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και ήρθαν παίκτες που έχουν να παίξουν καιρό, ήρθε και η κούραση και δεν καταφέραμε. Ο Άρης στην επανάληψη μας δημιούργησε κάποια προβλήματα χωρίς όμως να έχει την μεγάλη φάση. Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαστε  συγκεντρωμένοι σε αυτό.”

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό…

“Στα  παιχνίδια στο κύπελλο πάντα κρύβονται εκπλήξεις. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, στα δυο αυτά παιχνίδια για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, παίζει πολύ καλά τελευταία και εμείς έχουμε να κερδίσουμε μόνο από αυτά τα παιχνίδια.”

Για το τι φταίει και ο ΟΦΗ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό…

“Είχαμε κάποια προβλήματα καθώς σε αυτά τα παιχνίδια είχαμε αρκετές απουσίες και κυρίως στην επίθεση. Σίγουρα και στην άμυνα και στην επίθεση πρέπει να λειτούργει όλη η ομάδα. Επίσης σε αυτά τα παιχνίδια, στα περισσότερα, παίξαμε με καλές και μεγάλες ομάδες. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, δηλαδή να χάσει βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια. Σε τέτοια παιχνίδια όλα παίζουν το ρόλο τους. Οι απουσίες κυρίως από παίκτες που βάζουν γκολ, θεωρώ πως έπαιξε το πιο σημαντικό ρόλο.”

Για το αν προβληματίζει τον ίδιο το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια…

“Θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό  και να σκοράρουμε όπως και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχουμε 4 ματς με ομάδες που μπορούμε να κερδίσουμε και να κάνουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορεί τόσο καιρό να μην κάνουνε ευκαιρίες και να μην βάζουμε γκολ.”

Για το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα που θα βρει τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό…

“Σίγουρα ο ΟΦΗ πάει να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε  τρία παιχνίδια δύσκολα με μεγάλες ομάδες και πιστεύω στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που έχουμε να κάνουμε καιρό. Θα δώσουμε το καλύτερο αυτό για να το πάρουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλουμε κάτι καλό απέναντι  σε μια μεγάλη ομάδα και θα παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις.”

Για τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στο ΟΑΚΑ…

“Κάθε χρόνο συμβαίνει  κάτι τέτοιο και κυρίως στα ντέρμπι. Πρέπει να κάνει κάτι το κράτος για αυτό. Χθες πιστεύω ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια. Σε κάθε ντέρμπι πρέπει ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο ήρεμος και να είναι χαρούμενος που βλέπει το παιχνίδι, που μετέχει στην γιορτή. Όχι να βλέπει ξύλο και να διακόπτεται το ματς.” 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook