“Λίφτινγκ” από Αναστόπουλο εν όψει Ολυμπιακού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αναστόπουλος ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Άρη άφησε κάποιους παίκτες στον πάγκο είτε τους χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά προκειμένου να τους ξεκουράσει και να τους δώσει κάποιες “ανάσες” εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Εκτός αυτού ο “αλενατόρε” μπορει να υπολογίζει και σε δύο σημαντικές επιστροφές καθώς στην διάθεση του επιστρέφουν οι Ταυλαρίδης και Βεζυρίδης.

Έτσι μετά από το παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται να έχουμε αρκετές επιστροφές καθώς οι Μπούρμπος, Πίτσος και Βερόν αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο θα γίνει και με τους Σίσιτς και Μάντζιο που πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής, αλλά και τους Βεζυρίδη και Ταυλαρίδη που απουσίασαν για λόγους τραυματισμού και  τιμωρίας αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με προπόνηση σήμερα στις 16:30 στο ΒΑΚ και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook