Συνεχίζουν τις επαφές για την συλλογή υπογραφών οι άνθρωποι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνεχίζουν να έχουν επαφές με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να  διασφαλίσουν τις υπογραφές τους για τον φάκελο της αδειοδότησης ενώ το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. 

Η Δ.Ε. της ομάδας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας όπου και συνεχίστηκαν οι επαφές με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ

Στην συνεδρίαση της Διοικούσας του ΟΦΗ που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με τους παίκτες και η συλλογή υπογραφών  για την αδειοδότηση. Στον ΟΦΗ η συλλογή υπογραφών από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες της ομάδας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό με την εκτίμηση να κάνει λόγω πως όλοι οι παίκτες  θα υπογράψουν, την τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας που υπάρχει προς τα πρόσωπα  τους, ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήμα στο θέμα της αδειοδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται την Τετάρτη άνθρωποι της Διοικούσας να βρεθούν στην Αθήνα, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό αλλά και για να έχουν επαφές με δικηγόρους  παικτών που έχουν κάνει προσφυγή ώστε να υπάρξει συμφωνία και να ρυθμιστούν οι οφειλές που υπάρχουν προς αυτούς.

Ο χρόνος πιέζει τον ΟΦΗ ο οποίος μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει διευθετήσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν ώστε στις 31 Μαρτίου να καταθέσει ένα πλήρες φάκελο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook