Και τώρα «μιλάει» το «Γεντί Κουλέ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό όμως στο «καυτό» «Γεντί Κουλέ» σε 15 ημέρες μπορεί να το ανατρέψει και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας!

Η Κρητική ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη με σκοπό να προστατεύσει τα νώτα της και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία το είχε καταφέρει για 80 λεπτά. Ωστόσο, στην μοναδική φάση που αδράνησε η άμυνα του ΟΦΗ, ο Μέμπεργκ με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας στον Ολυμπιακό το ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στον ημιτελικό της 4ης Απριλίου όπου σε ένα κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” με 10.000 πιστούς, ο ΟΦΗ θα παλέψει – και μπορεί να τα καταφέρει -για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του ο Φίλιππος Σαχσανίδης που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ πάλεψαν πολύ όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Μοναδικό “μελανό” σημείο του παιχνιδιού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μάντζιος με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Αναστόπουλο.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook