Eξασφάλισε 530.000 ευρώ ο ΟΦΗ και “φορτσάρει” για την αδειοδότηση!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ εξασφάλισε ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ  και στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι αυτό το ποσό αρκεί για να κλείσουν οι ανοιχτές τρύπες που πρέπει να κλείσουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξασφάλισαν το ποσό των 330.000 ευρώ μετά από  δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν με τράπεζα. Παράλληλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έχουν εξασφαλίσει άλλες  200.000 ευρώ περίπου από επιφανείς φίλους της ομάδας και έτσι η Δ.Ε. της ΠΑΕ είναι έτοιμη να κλείσει σημαντικά κομμάτια της αδειοδότησης.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν πως το ποσό που έχει μαζευτεί αρκεί ώστε ο ΟΦΗ να αδειοδοτηθεί.  Άνθρωποι της Δ.Ε. παραμένουν στην Αθήνα για να κλείσουν κάποια από τα “ανοικτά μέτωπα”.  Ο πρόεδρος της Δ.Ε.  Βασίλης Ξημέρης μαζί με τον Κώστα Τουγλή θα έχουν συναντήσεις με δικηγόρους και εκπροσώπους παικτών που έχουν προσφύγει κατά της ΠΑΕ προκειμένου να εξασφαλίσουν τις υπογραφές τους, που πρέπει να μπουν στο φάκελο  της αδειοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι άνθρωποι της ομάδας για να εξασφαλίσουν την  δανειακή  σύμβαση χρειάστηκε να υπογράψουν όλα τα μέλη της Δ.Ε.δεσμεύοντας τους εαυτούς τους, ενώ η τράπεζα έχει εξασφαλιστεί  καθώς θα λάβει χρήματα από την την εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook