Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σαχσανίδης, μέσα Μπούρμπος – έξω Γαλανόπουλος, Μποντόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. “Μέσα” ο Μπούρμπος ενώ στον αντίποδα ακολούθησαν θεραπεία οι Μποντόρ, Γαλανόπουλος.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας – που αποτέλεσε και το μεγαλύτερο κέρδος του ΟΦΗ από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όπως έγραψε χθες το Gentikoule και όπως γίνεται φυσιολογικό η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο “Γεντί Κουλέ”.

Πάντως, ο “Σάχσα” δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του ΟΦΗ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μιας και επέστρεψε τραυματίας και ο Άρης Γαλανόπουλος καθώς δέχτηκε μια κλωτσιά στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί. Επίσης, παραμένει το πρόβλημα με τον Μποντόρ που έχει υποστεί ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στον αντίποδα, το εύχαριστο νέο που είχε ο Αναστόπουλος ήταν η επιστροφή του Χρήστου Μπούρμπου καθώς ο 29χρονος μεσοαμυντικός ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook