Γιαγκιόζης στο Gentikoule: “Κάτι το μοναδικό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης μίλησε στο Gentikoule για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με την προώθηση του στην πρώτη ομάδα και έκανε λόγο για ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά. Ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στο  Gentikoule τόνισε πως στόχος του είναι να δουλέψει για να φανεί χρήσιμος όταν χρειαστεί και πως αυτό που ζει είναι κάτι το μοναδικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Gentikoule

Για το γεγονός ότι είναι μια ανάσα από το να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα…

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Έκανα χθες απλά προπόνηση με την πρώτη ομάδα. θα μου πούνε και θα δούμε τι θα γίνει. Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Μακάρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Είμαι από μικρό παιδί στον ΟΦΗ και θα ήθελα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα…

Για τους επόμενους στόχους του…

Στόχος είναι να κάτσω σε αυτή την ομάδα, να δουλέψω και να φανώ χρήσιμος , όταν χρειαστεί. Κάθε μέρα θα δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος. 

Για το γεγονός πως υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…

Εφόσον γίνει αυτό θα είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο Γεντι Κουλε με τόσο κόσμο . Το να υπογράψεις συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα και να μπεις κατευθείαν στην αποστολή θα είναι κάτι το μοναδικό αν συμβεί. 

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ…

Είμαι Ομιλίτης και εύχομαι να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε μια νικη γιατί δεν έχουμε καλά αποτελέσματα τελευταία και πιστεύω με πολύ προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε κάτι θετικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook